Forårsudsalg - spar op til 60 % på populære senge Se alle tilbud her

 • Hurtig levering - 10-15 hverdage
 • DK’s billigste sengeshop - Senge fra 3.999.95,-
 • Gratis ombytningsret - Mulighed for ombytning af fasthed

Om os

Vi har sørget for +10.000 sover bedre, siden 2016

Historien begyndte for mere end 5 år siden, hvor vi i perioden har opnået at tilfredsgøre +10.000 kunder, med en bedre søvn.
– I perioden har vi opnået utrolig erfaring, og rundet +20 ansatte i koncernen.

Vores mål er, at alle vores kunder opnår en optimal nattesøvn. Dette sikrer vi ved ekspertrådgivning og vejledning, så du ender med den helt rigtige seng til dine behov. For os handler det nemlig om den positive omtale fra vores tilfredse kunder, der kommer som en følge af en optimal service og den perfekte seng.

Vores produkter – Vi udvælger produkterne nøje

Med akkumuleret viden, feedback fra kunderne samt anvendelse af nyeste teknologi indenfor test samt vedligeholdelse af produkter og materialer – har vi fået skabt produkter af højeste kvalitet.

Hvorfor vælge SengeSnedkeren?

Efter skiftende behov, forbedrer vi konstant produkterne. Efter mange års erfaring, ved vi hvad kunderne ønsker, og vi leverer det helt korrekte, hver gang.

Vores opdeling af de forskellige teams betyder ikke, at du skal bøvle med at komme i kontakt med os. Vi er altid i kommunikation med hinanden, så vi kan hjælpe dig på den bedst mulige måde. En professionel service er for os en selvfølge, når du handler hjemmets vigtigste møbel og ikke vil nøjes med det næstbedste. Her er du velkommen til at kontakte os vedrørende alle detaljer om din fremtidige seng.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde en ny seng til dit soveværelse!

FAQ

Har I en fysisk butik?

Hos SengeSnedkeren, er vi udelukkende en online-shop. Vi mener, at besparelsen, ved ikke at have nogle fysiske butikker, kan gå kunderne til gode. Netop af den årsag, kan vi tilbyde, de mest fordelagtige priser og fantastisk service.– ALT dette, meget billigere end alle andre.

Efter mange års erfaring med sengebutikker, har vi valgt udelukkende at gå online! Så nu, kan du drage fordel af vores eksperter, som bl.a. har arbejdet i butikker i mange år. Det er ved hjælp af disse eksperter vi sikre dig en optimal nattesøvn, til meget billigere penge.

Hvordan er processen, efter jeg har bestilt sengen?

Processen, efter du har bestilt sengen, foregår som følgende:

 • Du vil modtage en e-mail, på at vi har modtaget din ordre.
 • Herefter, vil vi gøre produktet klar/producerer produktet, afhængigt af om det er en bestillingsvarer, eller lagervarer.
 • Vores serviceteam vil kontakte dig, for at aftale nærmere omkring levering/afhentning af produktet.
 • Tillykke! Du modtager dit nye produkt.

Kan jeg selv afhente min nye seng?

Det kan du tro! Du kan spare 799,95 dkk., og få den afhentet helt gratis, fra Ringsted. Sengen kommer på en palle, som du selv kan snuppe med, fra: Huginsvej 27 – 4100 Ringsted.

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan nemt kontakte os på: info@sengesnedkeren.dk – vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.

Har du brug for hjælp?

Tøv ikke med at kontakte SengeSnedkeren.dk,
vi sidder klar til at hjælpe dig.

9340 0909

Ring til SengeSnedkeren.dk i dag på telefon
Alle hverdage kl. 10:00-16:00

0
  Din indkøbskurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen